Telefoonnummer

+ 316 289 768 38

E-mail

ramona@viamore.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 8:00 - 18:00

Het inhuren van een virtuele assistent kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor jouw bedrijf. In plaats van een fulltime medewerker in dienst te nemen, waarbij rekening moet worden gehouden met salaris, arbeidsvoorwaarden en werkplekvoorzieningen, kunnen bedrijven een virtuele assistent inhuren op basis van een uurtarief of een vast maandelijks bedrag. Dit maakt het mogelijk om de kosten nauwkeurig te budgetteren en te beheren, en om efficiënt gebruik te maken van middelen.

In tegenstelling tot traditionele werknemers, wij als virtuele assistenten niet gebonden aan een fysieke locatie en kunnen we op afstand werken. Dit maakt het gemakkelijker om extra ondersteuning te krijgen tijdens drukke periodes of seizoensgebonden pieken, zonder de kosten en verplichtingen van het aannemen van fulltime medewerkers.