Telefoonnummer

+ 316 289 768 38

E-mail

ramona@viamore.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 8:00 - 18:00

Wat wil ik worden als ik later groot ben? 

Die vraag heb ik altijd al moeilijk gevonden, er is zoveel leuks om te doen!

Iets met dieren leek mij wel wat. Als echt paardenmeisje was het een droom om “met paarden te werken”. Zou ik een groom worden, stalmedewerkster of als amazone gaan werken…met die gedachten is mijn hoofd koos ik voor de Agrarische landbouw school.

Het werd Twello waar ik naar de Agrarische landbouw school ging. Wat een geweldige tijd had ik daar. Van het verzorgen van dieren tot aan bloemsierkunst, ook hier vond ik alles leuk. Maar het gaat zoals het gaat en uiteindelijk ben ik in de verkoop beland. In het adviseren, verkopen en klantbeleving heb ik jaren aan ervaring opgedaan. Het contact met klanten heb ik altijd leuk gevonden. Een goed contact met vaste klanten en gezellige gesprekken met iedereen. Omdat mijn werktijden steeds lastiger te combineren waren met mijn gezinsleven maakte ik een aantal jaar terug een carrièreswitch. Door mijn partner was de interesse in websites maken en techniek aangewakkerd. Ik heb met veel plezier als officemanager samen met hem in zijn softwarebedrijf gewerkt. Hij de techniek, ik de administratieve en organisatorische kant. 

Ondanks dat wij heel goed kunnen samenwerken bleef bij mij toch iets kriebelen. Wat als ik mijn eigen bedrijf heb. Wat als ik zelf mijn opdrachtgevers mag kiezen? Wat als…? Zo is het idee ontstaan om mijn kwaliteiten als officemanager en mijn commerciële achtergrond samen te brengen als virtual assistant.

Later als ik groot ben wil ik samen met mijn partner meer reizen en warme landen bezoeken. Maar ik wil niet alleen aan het strand liggen, ik wil blijven ondernemen.

Als virtual assistant kan dat! Reizen en ondernemen. Als er maar internet is, komt dat helemaal goed!