Telefoonnummer

+ 316 289 768 38

E-mail

ramona@viamore.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 8:00 - 18:00

Als virtuele assistent neem ik graag het officemanagement van je over, zodat jij je kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van je onderneming. Hier zijn enkele specifieke taken waar ik je bij kan helpen:

  1. Agendabeheer: Ik zorg voor het efficiënt plannen van afspraken, vergaderingen en evenementen in je agenda. Ik stem af met alle betrokken partijen en zorg voor een goede planning die past bij jouw beschikbaarheid.
  2. E-mailbeheer: Ik kan je helpen met het organiseren en filteren van je inbox, het prioriteren van e-mails en het beantwoorden van routinematige vragen. Belangrijke berichten kan ik markeren, zodat je altijd op de hoogte bent van urgente zaken.
  3. Organiseren van evenementen: Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een kerstfeest of een teambuildingactiviteit, ik neem de organisatie van begin tot eind uit handen. Ik zorg voor locatiereserveringen, catering, uitnodigingen en alle andere logistieke aspecten, zodat jij en je team kunnen genieten zonder stress.
  4. Kerstpakketten en relatiegeschenken: Het organiseren van deze geschenken kan tijdrovend zijn, maar met mijn ondersteuning kun je het proces efficiënt en stressvrij laten verlopen.
  5. Algemene administratieve taken: Ik kan je ondersteunen bij verschillende administratieve taken, zoals het opstellen van documenten, het bijhouden van spreadsheets, het voorbereiden van presentaties en het verwerken van facturen.

Dit zijn maar enkele taken die je aan mij kan uit te besteden. Hierdoor kun je je tijd en energie richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Je hoeft je geen zorgen te maken over afleidingen of de controle loslaten, want ik werk nauw met je samen en stem af op je wensen en behoeften. Samen kunnen we een efficiënte en effectieve samenwerking creëren die bijdraagt aan jouw succes.

Neem gerust contact met me op voor een persoonlijk gesprek, waarin we kunnen bespreken wat je precies nodig hebt en hoe ik je het beste kan ondersteunen. Laten we samen werken aan het optimaliseren van jouw officemanagement, zodat jij offline kunt knallen en je bedrijf kunt laten groeien!