Telefoonnummer

+ 316 289 768 38

E-mail

ramona@viamore.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 8:00 - 18:00

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Klanten gebruiken social mediakanalen om jou en je bedrijf te leren kennen, en online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker. Het inzetten van social media biedt vele voordelen, zoals het vergroten van naamsbekendheid en zichtbaarheid. Wanneer klanten vertrouwd raken met jouw merk, is de kans groter dat ze jouw producten of diensten afnemen.

Misschien ben je je bewust van het belang van online zichtbaarheid, maar geef je liever je tijd aan je klanten of aan je eigen aanbod. Het bedenken en creëren van content voor social media kan tijdrovend zijn, waardoor het er vaak bij inschiet. Het uitbesteden van je social media kan je meer rust en focus in je bedrijf geven.

Bij mij kun je terecht voor het vergroten van je online zichtbaarheid via verschillende social mediakanalen. Ik help je onder andere met:

  1. Opzetten van bedrijfspagina’s: Het opzetten van professionele Facebook, Instagram en LinkedIn bedrijfspagina’s is essentieel om een sterke online aanwezigheid te creëren. Ik kan je helpen bij het optimaliseren van je profielen, het instellen van relevante instellingen en het toevoegen van aantrekkelijke visuele elementen.
  2. Visuele contentcreatie: Goede visuals zijn cruciaal op social media. Ik maak gebruik van tools zoals Canva om aantrekkelijke afbeeldingen, infographics en banners te ontwerpen die je merkverhaal ondersteunen. Deze visuals zorgen ervoor dat je berichten opvallen en de aandacht van je doelgroep trekken.
  3. Contentcreatie: Het schrijven van pakkende en relevante content is een belangrijk onderdeel van effectieve social media marketing. Ik kan je helpen met het bedenken en schrijven van passende teksten die je merkwaarden en boodschap overbrengen.
  4. Hashtag-onderzoek: Hashtags spelen een cruciale rol in het vergroten van de zichtbaarheid van je berichten op social media. Ik voer gedegen hashtag-onderzoek uit om relevante en populaire hashtags te vinden die passen bij jouw branche en doelgroep. Hiermee vergroten we de kans dat je berichten worden ontdekt door nieuwe potentiële klanten.
  5. Contentplanning en berichtenplanning: Een consistente aanwezigheid op social media is belangrijk. Ik help je met het maken van een contentplanning, waarbij we de frequentie en timing van je berichten bepalen. Met behulp van geavanceerde planningstools zorgen we ervoor dat je berichten op het juiste moment worden gepubliceerd, zelfs als je zelf druk bent met andere taken.